Bitcoin Bull Market kan zijn geëindigd, hoe laag zal BTC gaan?

Laatste reactie 09/11/2019 17:12 door Notpyrc
· Markeren als ongelezen
Cryptocurrency Nieuws 1 maand geleden geplaatst
De monumentale marktcrash van deze week heeft ertoe geleid dat Bitcoin in slechts een paar dagen 20 procent heeft gedumpt. Technische indicatoren laten nu zien dat een trendomslag op handen is en het einde van de bullmarkt in 2019 is misschien net begonnen.

Bitcoin Bull Market voorbij?


Bitcoin kon de afgelopen paar uur alleen maar een zwakke klim naar $ 8.640 beheren, wat aangeeft dat er meer pijn in het verschiet ligt. De stieren zijn allemaal vertrokken naar heuvels, waardoor de beren zich gereed maken om meer pijn te doen op cryptomarkten.

Op het moment van schrijven heeft Bitcoin zich teruggetrokken onder de $ 8.400, maar lijkt hier voorlopig te blijven. Vooralsnog is er geen val in de $ 7.000 regio, maar hoe langer BTC-kleppers rond de huidige niveaus, hoe waarschijnlijker dit zal zijn.

Handelaar en analist 'Crypto Hamster' merkte op dat BTC nog nooit eerder uit de Bollinger Bands is gevallen in een bullmarkt.

bron https://www.newsbtc.com/2019/09/26/bitcoin-bull-market-may-have-ended-how-low-will-btc-go/
Notpyrc Peter 1 week geleden geplaatst
Dat de bullmarkt ten einde zou zijn is flauwekul, BTC zit nog steeds in een opgaande trend op langere termijn. Voor de volgende halving in mei 2020 hoef je echter geen ATH meer te verwachten, wel na de halving maar dat is niet het belangrijkste. Wat wel belangrijk & lonend zal zijn is het 4e kwartaal 2021, dan zullen de vruchten zeer rijp zijn om geplukt te worden, tegenover heden zal de koers gigantisch hoog staan, iedereen die daar nu reeds een prijs op kleeft hoort thuis in het gesticht. Zelf doe ik al geruime tijd aan DCA, elke week 50 euro ongeacht de koers, mijn jaarovergang 2021/2022 zal nooit als alle van tevoren zijn. Voor de liefhebbers, bekijk eens grondig de gegronde projecties die op feiten gebaseerd zijn.😉
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 September 2019 om 15:58
Aantal lezers 16
Aantal reacties 2