Crypto kopen met creditcard bij de Binance Exchange

Laatste reactie 30/09/2019 00:46 door Dave
· Markeren als ongelezen
Cryptocurrency Nieuws 1 maand geleden geplaatst
Cryptocurrency exchange Binance accepteert sindskort creditcard betalingen. Een belangrijke stap in de opmars van cryptocurrency-exchange Binance. Per direct is het mogelijk om cryptocurrency’s aan te schaffen met gebruik van een credit of debit card.

Klanten kunnen via betaalverkeersysteem Koinal hun credit of debit cards inzetten om op Binance crypto aan te schaffen, zo laat Binance weten op hun eigen website.

2,5% fee bij betaling met cards
Het betaalverkeersysteem Koinal, gestationeerd in Londen, vraagt een fee van 2,5% per transactie. Gemiddeld zou het niet langer dan 20 minuten moeten duren voordat de crypto vervolgens aan het portfolio worden toegevoegd.

Via Koinal kunnen klanten van Binance een keuze maken uit vijf verschillende cryptocurrency’s. Momenteel kunnen Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) en Bitcoin Cash ABC (BCHABC) aangeschaft worden met een credit of debit card van VISA of Master Card.

Functionaliteit niet overal inzetbaar
Aangezien Koinal zich moet houden aan de lokale wet- en regelgeving van banken, is de functionaliteit niet overal ter wereld toe te passen, zo laat Binance weten.

Tot op de dag van vandaag biedt Koinal geen support voor mensen met een credit of debit card uit een van de volgende landen: China, Rusland, Amerika, Vietnam, Bolivia, Colombia, Ecuador, Algerië, Bangladesh, Indonesië, Jordanië, Kyrgyzstan, Marokko, Nepal, Saudië Arabië, Iran, Pakistan, Taiwan en Combodja.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao – ook bekend als CZ – geeft aan dat de nieuwe toepassing een zeer belangrijke is, in het stimuleren van de massa-adoptie van cryptocurrency:

De vrijheid om eenvoudig fiat en cryptocurrency om te kunnen wisselen, is bepalend om crypto verder mainstream te krijgen. Terwijl de blockchainindustrie steeds volwassener wordt, neemt de vraag naar een brug tussen beide werelden meer en meer toe.
Overigens is het niet voor het eerst dat Binance live gaat met een oplossing of platform wat niet overal ondersteund wordt. Zo is de Amerikaanse variant van Binance, Binance.US genaamd, live gegaan voor slechts 38 van de 51 staten van Amerika. Ook ging de initiële livegang gepaard met slechts een aantal verschillende cryptocurrency’s, waar er vandaag de dag nog vijf additionele aan toegevoegd zijn.

bron https://allesovercrypto.nl/nieuws/crypto-exchange-binance-accepteert-credit-cards
Dave Rikkert 1 maand geleden geplaatst
Dit is natuurlijk top dat met creditcard bitcoin kunt kopen. Maar vergeet niet dat 3%! Fee vragen, dus op 1000$ is dat 30$ dollar aan kosten.

Veelste hoog als je het mij vraagt. Ik koop altijd Bitcoin met euro’s bij Bitvavo Exchange en betaal slechts 0.20% transactie kosten.

Bijna 15x goedkoper!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 September 2019 om 16:06
Aantal lezers 4
Aantal reacties 2