Wedstrijdperiode: (30 september 2019 - 12 oktober 2019) 11 uur (GMT + 8) Hong Kong-tijd.
Freldo viert een samenwerking met SWFT Blockchain. Daarom hebben we besloten om een ​​handelswedstrijd te houden, zodat onze gebruikers dit vreugdevolle evenement ook met ons konden vieren!
Je kunt tot 10.000 $ FRECNX winnen ter waarde van $ 4.000!

SWFT Blockchain is een next-generation, wereldwijd cross-chain transferplatform en betalingsnetwerk. Met meer dan 195 ondersteunde cryptocurrencies, maakt de SWFT-portemonnee het voor gebruikers gemakkelijk om tussen tokens in zijn gedecentraliseerde portemonnee over te zetten.
Win FRECNX met ons! De voorwaarden van de competitie!
Taken voor sociale media:
1) Als u een nieuwe gebruiker bent, registreer u hier en ontvang extra SWFTCoin!
2) Volg Freldo en SWFT Blockchain op Twitter
3) Sluit je aan bij Freldo en SWFT Blockchain op Telegram Group
4) Activiteit delen (100 SWFTC en 3 FRECNX)
Deel de volgende poster en tekst naar Telegram-groepen en Twitter en vul het formulier in. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een beloning.
Geldig tot 12 oktober 2019 11:00 uur (GMT + 8) Hong Kong-tijd!
Ranglijsten handelsevenement:
Wissel elke crypto om naar FRECNX en FRECNX naar een andere crypto met behulp van de SWFT Blockchain-functie voor overdracht met één klik of beperk bestellingen en ontvang beloningen! Vul aub dit formulier in. Deelnemers moeten tijdens het evenement 10.000 FRECNX-volume verwerven om in aanmerking te komen voor de top 10 en de beloningen te ontvangen.

Regels en voorschriften:
- Deelnemers moeten tijdens het evenement 10.000 FRECNX-volume kopen om in aanmerking te komen voor de top 10 en de beloningen te ontvangen.
- De Freldo en SWFT Blockchain-teams behouden zich het laatste recht op uitleg voor alle regels en voorschriften van dit evenement voor.
- Alle beloningen worden binnen 5 werkdagen na afloop van het evenement verdeeld.
- Als wedstrijdorganisatoren tijdens het evenement vals spelen detecteren, heeft SWFT Blockchain het recht om de betrokken gebruikers te diskwalificeren voor het claimen van hun beloningen.

Meer informatie leest u hier
https://medium.com/@Freldo/freldo-frecnx-arranges-a-trading-competition-on-swft-blockchain-7605026d99cd