Passief inkomen verdienen op internet

Laatste reactie 07/06/2019 22:15 door Rolf
· Markeren als ongelezen
Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
Zijn er mensen die een passief inkomen verdienen door het inzetten van internet? Bijvoorbeeld door Affiliate Marketing.

meer info over affiliate marketing: https://sliminkomen.nl/wat-is-affiliate-marketing/
Sebastiaan de Roos 1 jaar geleden geplaatst
Ik heb dit nog nooit geprobeerd maar misschien wel een goed idee om eraan mee te werken. Ben benieuwd wat hier uit komt en of ik mee kan doen. 
reactie op @sebastiaanderoos:
Coen Olde Bijvank tof, dan ben je bij mij aan het goede adres! Sinds 2011 onderneem ik op internet.. affiliate marketing.. passief inkomen.. keertje bellen of wat? mijn email is coenoldebijvank@gmail.com of bellen mag ook 0630090582 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Sebastiaan de Roos We kunnen wel even contactje leggen. Hier trouwens mijn gegevens.

sosbricks@hotmail.com

0621255440.

Slapend rijk worden bestaat inderdaad niet. Maar het is natuurlijk wel mogelijk als je bepaalde werk verricht dat je daardoor later er wel van kan blijven profiteren. 


1 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Top @sebastiaanderoos ga ik je vandaag even bellen! Leuk!

Ja, zeker weten! CoinGids blijft groeien..


1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Wouter Hol 1 jaar geleden geplaatst
Passief inkomen bestaat niet.

"Een passief inkomen" suggereert dat je je geld verdient zonder er iets voor te doen. Anders is het immers niet passief.

De Wet van Behoud van Energie leert ons al dat energie niet uit het niets kan ontstaan. Wat voor energie geldt, geldt ook voor het verdienen van geld.

Natuurlijk, voor het krijgen van een commissie via een gesponsorde link hoef je niet steeds weer opnieuw werk te verzetten. Je schrijft bijvoorbeeld 1x een blog over een product en plaatst daar een affiliate link in naar het product bij een webshop. Ook als mensen in de toekomst via jouw blog dat product kopen, vang jij daar commissie over. Maar er zit dus wel degelijk (veel) werk aan als je daar daadwerkelijk een inkomen uit wilt genereren.

En dan begin ik nog niet eens over de talloze coaches, guru's en andere louche figuren die enthousiast op een podium propageren over passief inkomen voor iedereen in de zaal, ..mits je hen eerst even wat van jouw geld geeft.

De term 'passief inkomen' valt daarmee wat mij betreft in dezelfde categorie gratis rijk; het bestaat simpelweg niet en de term is slechts weggelegd voor de louche medemens en de dagdromers met een te grote fantasie of iets te weinig gezond verstand.

Wat mij betreft zou het leuker zijn als de vraag aangepast wordt naar wie er geld verdient met internet en op wat voor manier dan.
reactie op @wouterhol:
Coen Olde Bijvank Ben het helemaal met je eens hoor.. en snap heel goed als online/affiliate marketeer wat je bedoeld.. kost maanden/jaren (kijk naar ADHDblog al bijna 7 jaar nu en nu 50.000/60.000 bezoekers in de maand) maar wat heb ik daar een tijd en geld inzitten (geeft niet) maar om de 'luilakken' onder ons even wakker te maken.. want slapend rijk worden er maar zelden :)

@wouterhol​ toevallig ook fan van Dan Lok?Ik zou binnenkort mijn boekje open doen en meer tips en tricks schrijven over geld verdienen op internet en welke manier ik zowel gebruik.. maar er zit veel meer achter dan een artikel en een linkje er in verwerken.. maar goed dat ter zijde.. 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Wouter Hol Ken die Dan Lok verder niet maar op zich heeft hij wel een goed punt vind ik.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Ik voorheen ook nog niet.. maar geeft mij veel inspiratie.. gewoon een serieuze gast.. die weet wat hij zegt en doet.. 
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Goldenized 2018 1 jaar geleden geplaatst
@wouterhol​ ik ben het meestal erg eens met de dingen die je zegt, maar in dit geval ben ik met niets wat je zegt eens :) Maar zo makkelijk ga ik mezelf er niet vanaf maken. Mijn stelling verdient uitleg.

Daarom zal ik jouw tekst hieronder steeds quoten en mijn reactie geven:

""Een passief inkomen" suggereert dat je je geld verdient zonder er iets voor te doen. Anders is het immers niet passief. "

Ja en toch is dat het precies wél! Neem spaargeld. De rente die je daarop krijgt kost je geen energie of inspanning. Uiteraard moet je dat geld wel eerder hebben verdiend. Wel gaat rendement vanuit passief geld altijd wel samen met risico (maar dus niet per se met inspanning). Want zelf spaargeld geeft risico's. Immers de Euro zou kunnen vallen of de bank kan failliet gaan etc. Neem het voorbeeld van het kopen van een huis en deze te verhuren. Het beheer kun je uitbesteden waardoor je niets hoeft te doen en toch huur krijgt (minus kosten). Dus geen inspanning, maar zeker wel risico's. Zoals prijsdaling vastgoed, niet betalen huurder etc. 

"De Wet van Behoud van Energie leert ons al dat energie niet uit het niets kan ontstaan. Wat voor energie geldt, geldt ook voor het verdienen van geld.
"

Niet juist. Economie is GEEN natuurwet, maar een gedragswetenschap. Wet van behoud van energie heeft niets te maken met economische wetten (die trouwens niet eens bestaan, omdat het een gedragswetenschap is). We leven in een kapitalistisch model. Dat is geen natuurwet en binnen dit model geldt gewoon dat je geld kunt eisen als jouw kapitaal gebruikt wordt. of wel passief geld genereert. 

"Natuurlijk, voor het krijgen van een commissie via een gesponsorde link hoef je niet steeds weer opnieuw werk te verzetten. Je schrijft bijvoorbeeld 1x een blog over een product en plaatst daar een affiliate link in naar het product bij een webshop. Ook als mensen in de toekomst via jouw blog dat product kopen, vang jij daar commissie over. Maar er zit dus wel degelijk (veel) werk aan als je daar daadwerkelijk een inkomen uit wilt genereren.
"

Arbeid is ook kapitaal! Als jij een blog schrijft of een software pakket maakt dan heb je arbeid en creativiteits kapitaal ingezet en iets gecreëerd. Dat ontstane kapitaal kun je dan volgens hetzelfde kapitalistisch model weer inzetten om passief inkomen op te ontvangen. Kan gewoon en zo werkt onze economie gewoon. 

"De term 'passief inkomen' valt daarmee wat mij betreft in dezelfde categorie gratis rijk; het bestaat simpelweg niet en de term is slechts weggelegd voor de louche medemens en de dagdromers met een te grote fantasie of iets te weinig gezond verstand. "

Zie mijn eerdere opmerkingen. Tuurlijk zijn er scammers en bullshit verkopers, maar passief geld bestaat en onze economie zou in elkaar donderen als het niet bestond. We zouden dan communistisch worden :)
reactie op @goldenized2018:
Wouter Hol Volgens mij zijn we het in grote lijnen wel met elkaar eens, maar geven we allebei een andere definitie aan het woord 'inkomen'.

In de meeste voorbeelden die jij noemt (rente op spaargeld, huisjesmelken, enz.) ga je er steeds van uit dat iemand al heel veel geld heeft, en dat geld dan vervolgens inzet om meer geld te maken. En dat is prima mogelijk, sterker nog, dat is precies hoe ik het ook doe. Maar zoals je al terecht zei, moet je wel eerst op een bepaalde manier aan dat geld komen.
Jij spreekt dan ook over rendement. Dat is in mijn boekje iets anders dan inkomen. Van een inkomen moet je in mijn boekje rond kunnen komen, dus kunnen voorzien in je levensonderhoud. Ja, als je heel veel geld hebt, dan kan dat rendement prima genoeg zijn om van rond te komen. Maar dat is in mijn boekje geen passief inkomen, dat is nog altijd rendement.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Goldenized 2018 @wouterhol bedankt voor je reactie!
Met deze reactie ben ik eens en zitten we weer op een lijn!
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
CryptoMusca.be | 1 jaar geleden geplaatst
Ik ken heb 2 vrienden die enorm veel bezig zijn met amazon en CPA. Die van amazon verkoopt producten gewoon op amazon voor een hogere prijs. De CPA guy focust zich op de "adult" market en gaat te werk daarmee door IG accounts te groeien met behulp van bots etc.
Rolf Benecke 5 maanden geleden geplaatst
passief verdienen staat de provider ook niet (meer) toe.

Als affiliate heb je de verplichting te voldoen aan (inter)activiteit op jouw website.

Doe je dat niet dan kan de provider je affiliate-contract verscheuren, sluiten, sanctioneren of afkopen.
reactie op @rolfbenecke:
Coen Olde Bijvank Welke provider staat passief inkomen verdienen niet meer toe dan?

Welke verplichtingen hebben affiliate marketeers dan?
5 maanden geleden

Beantwoorden

Rolf Benecke kom zelf uit de poker, casino en sportsbook wereld.

Op het moment dat je een website hebt bv sporttips of nieuws en je stopt met de tips of nieuws te schrijven en je komt met niets terug dan vervalt je activiteit.

Meeste providers sluiten dan je affiliate-account, of je laat je uitkopen.

Nou goed, het is wel een iets andere wereld, ja dat klopt.
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 September 2018 om 00:38
Aantal lezers 29
Aantal reacties 16