Waarschuwing: Cryptocurrency exchange trading bots

Laatste reactie 16/10/2019 16:42 door Evert
· Markeren als ongelezen
Crypto Noob 1 jaar geleden geplaatst
Mijn advies: gebruik geen trading bots want dan riskeer je een ban bij de Binance exchange en je bent alles kwijt. Mocht je het gemist hebben, de grootste crypto exchange van de wereld heeft nog niet zolang geleden heel veel accounts verbannen om dat deze gebruik maakten van trading bots.

een trading bot plaatst automatisch koop en verkooporders. 


Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
goede waarschuwing, vind trading bots ook veelste riskant.
Pietje Amsterdam 1 jaar geleden geplaatst
Bedankt voor de tip. Heb in het verleden wel een beetje geklooid met zulke bots, niet tot nauwlijks winst. Trade liever zelf, gebruik nu 3 schermen en het voelt soms net alsof ik in de trading room bij de ABN zit.
Crypto Noob 1 jaar geleden geplaatst
Zijn er nog mensen die wel trading bots gebruiken voor cryptocurrency?
reactie op @cryptonoob:
Zeb van Cuyk Ik gebruik zelf sinds een paar dagen de GSMG bot. Kan er nu dus nog niet zoveel over zeggen dus, maar heb er goede verhalen over gehoord en is zeer gebruiksvriendelijk voor beginners en hebben een goede support op Telegram. Schijnt overigens ook van Nederlanders te zijn voor wat het waard is.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Crypto Noob Ben jij niet bang voor een definitieve ban (lees: verwijdering van account) van de betreffende crypto Exchange?
1 jaar geleden

Beantwoorden

Zeb van Cuyk Nee hoor. De bot die ik gebruik werkt via de api van Bittrex en mag daar gewoon gebruikt worden.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Twan van Vliet Hier een uitleg van de trading bot:Aan de slag met de GSMG bot!
Stap 1:

Maak een account aan via onze link om extra “fuel” te krijgen en bevestig de e-mail die jij ontvangt in je mailbox.

Stap 2:

Maak een Bittrex account aan als jij deze niet hebt. Ga naar settings en zorg dat je het verificatie proces juist doorloopt. 2-FA is een must! Sla de back-up key goed op.

Stap 3:

Ga naar Settings en klik op “API-keys”, maak een nieuwe API aan. Zorg dat je alleen “Read info” en “Trade-Limit” aanzet. Wanneer je deze aanmaakt krijg je twee API codes. Beide heb je nodig om de GSMG bot te koppelen aan jouw Bittrex account.

Stap 4:

Log nu in op jouw GSMG account. Ga via Menu naar Settings en vul hier jouw twee API codes in. Klik hierna op “Update API settings”.

Stap 5:

Nu is het tijd om jouw markets te selecteren. Bij “Available markets” kan je zien welke beschikbaar zijn. Wanneer je klikt op enable komen ze te staan bij “Active markets” Wanneer je klaar bent met de markten selecteren( stel je de gewenste allocaties in en kan je nog wat “advanced features settings” doen . Nu is het tijd om deze automatische bot te activeren. Klik op “Trade Engine” in het dashboard en make some money!Voor een uitgebreidere step-by-step instructie, kun je deze “How-to” volgen,

https://intercom.help/gsmg/getting-started/step-by-step-how-to-guide/the-how-to-setup-your-gsmg-account-with-bittrex

Heel belangrijk artikel om ook zeker even te checken is https://intercom.help/gsmg/general/market-settings/how-many-markets-can-be-traded , hier kun je zien hoeveel markten je gelijktijdig kan traden met de hoeveelheid funds die je tot je beschikking hebt.

Verder vind je het hele GSMG Help Center hier, https://intercom.help/gsmg


Bron : https://coinbaas.com/gsmg-tradingbot/
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Evert Duitshof 1 maand geleden geplaatst
Dit is nog nooit gebeurd bij GSMG
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 March 2018 om 10:45
Aantal lezers 65
Aantal reacties 9