Wat zeggen experts over de Bitcoin, toch nog een flinke dip in het vooruitzicht??

Laatste reactie 18/03/2018 23:16 door Huub
· Markeren als ongelezen
Leon Roele 8 maanden geleden geplaatst
Hoe zit het met Bitcoin? We vroegen experts uit de industrie om hun mening. Ah, bitcoin . We vieren zijn hoogtepunten met dromen over privéstralen en betreuren de dramatische vallen met een zwijgende stem: "Ik hoop dat dit geen bewijs is dat de bellenmenigte de toekomst kan vertellen."

Voor degenen onder ons die al een tijdje in bitcoin hebben geïnvesteerd, kan het soms een pijnlijke ervaring zijn om naar onze portefeuillegeschiedenis te kijken - wat zo veel dollars waard was , slechts een paar maanden geleden, zit nu veel minder dan zijn vorige , vermoedelijk een niet te stoppen klim.

Hoewel dit de bron was van veel paniek en angstige slapeloze nachten voor investeerders die nog niet bekend waren met crypto, wisten veteran investeerders wat omhoog moet gaan, maar het is vast zeker dat het weer naar boven vliegt.

Nu ieders favoriete baanbrekende cryptocurrency op het moment van schrijven terugkomt tot een gezonde US $ 9.608 (vanaf zijn darmscheurende dieptepunt van US $ 6.000 op 6 februari), hebben we de industrie om hun mening gevraagd over de recente inzinking van bitcoin.

Jason Fernandes , oprichter van smartphone-meldingen blockchain opstarten FUNL :

Ik denk dat de dip waarschijnlijk gerelateerd is aan creditcardbedrijven en dat ze massaal besluiten om klanten hun crypto niet met hun kaarten te laten kopen; misschien ook de stijging van transactiekosten. De steile daling was te wijten aan speculanten die op de vlucht waren. Er is een theorie dat bitcoin-prijzen gecorreleerd zijn aan de waarschijnlijkheid dat een bitcoin wordt vastgehouden in plaats van ingewisseld - dat zou in de loop van de tijd een opwaartse curve betekenen. Als de prijs van bitcoin wordt bepaald door de kans dat een bitcoin wordt uitgegeven in plaats van opgeslagen, wordt bitcoin een "hete aardappel" waar mensen bitcoin heen en weer ruilen als ze veelvuldig als valuta worden gebruikt in plaats van als een winkel met waarde iets dat geen prijsverhoging veroorzaakt. Er is een onderzoeker, Alexander Hirner, die dit model heeft uitgebreid om te beweren dat een intensiever gebruik van bitcoin de prijs inderdaad doet dalen. Zijn argument is dat veel mensen die bitcoin gebruiken, betekenen dat er minder "stagnerende" bitcoin zal zijn, wat een algemene prijsdaling zal veroorzaken. Hij heeft enkele vergelijkingen die het ondersteunen. Nogmaals, het zou allemaal gewoon vanwege Tether kunnen zijn.

Amerikaanse blockchain-persoonlijkheid en partner bij blockchain- en cryptocurrency adviesbureau Axes and Eggs , Samson Williams :

U ziet opnieuw een bounce zodra Amerikaanse belastingaangiften tussen nu en april zijn gedaan. Dan zie je nog een hobbel / dip in de lente. Over het algemeen zal BTC tegen het einde van het tweede kwartaal stabiel zijn rond US $ 15k en tegen het einde van het vierde kwartaal naar US $ 26k springen, terwijl de Amerikaanse economie in een recessie terechtkomt, gedaald door wat Trump ook aan het troeven is, schuldenplafond, Brexit en Student leningen. # 2018Recession

Lees Invest in Blockchain's interview met Samson Williams.

LinkedIn blockchain influencer en crypto blogger Robby Schwertner :

Sommige mensen met wie ik contact had, niet-blockchainers, kozen me en zeiden dat ze wisten dat het zou crashen en hoe ik zou overleven als alles zou zakken.

Echter, na het succes van CryptoRobby op sociale media, was er nu een soort van terugval en voelde ik veel "Schadenfreude", een Duitse uitdrukking zonder echte vertaling in het Engels, het best te omschrijven als: Schaden = schade, Freude = vreugde. Misschien hatelijkheid, iemand die blij is dat anderen een soort van schade hebben geleden.

Sommige mensen zeiden dat blockchain nu volledig zal sterven, onder vermelding van Warren Buffett dat cryptocurrencies een slecht einde zullen hebben.

Nu schijnt de zon weer, de lucht is opgeklaard, iedereen is gelukkig en ... geen kritische stemmen. Interessant!

Bitcoin en cryptocurrencies zijn een bubbel. Sommige ICO's zullen enorm groot worden, maar nog meer zullen falen. Maar ik ben ervan overtuigd dat de droom van cryptocurrencies niet zal barsten. Toch zal de komende jaren soms heel moeilijk zijn.

Lees Invest in Blockchain's interview met Robby Schwertner.

Kris Bennett , docent en curriculumontwikkelaar bij de Blockchain Training Alliance :

Is de waarde van Bitcoin weer gestegen of is de waarde van de dollar teruggevallen? Iets wat ik altijd afvraag wanneer de prijzen beginnen te stijgen. Misschien moet de snelle stijging van de cryptoprijzen in de afgelopen jaren worden besproken als een meteorisch crash van de fiat-prijzen.

ICO & blockchain-adviseur en crypto-belegger Igor Pauer :

Ik verwacht nog een duik in het US $ 6-7k-gebied.

Daryl Naidoo , een crypto / blockchain-consultant en klantacquisitiemanager voor de Blockchain-adviesraad:

Ik heb het gevoel dat er dit jaar weer een dip in het US $ 7k-gebied zal komen voordat het terugkeert en nieuwe recordhoogten breekt.

Blockchain-evangelist en ICO-adviseur Sujeet Kumar :

Ik koop Bitcoin op prijsniveau en ik weet dat het dit jaar veel verder zal gaan dan US $ 40K. Ik had de crash niet verwacht, maar nogmaals, het bood ons de mogelijkheid om steeds meer BTC te kopen.Terug naar jou! Wat is jouw mening over "Hoe zit het met bitcoin?" Vertel ons in de comments hieronder

bronnen
https://www.investinblockchain.com/bitcoin-slump-industry-opinions/
https://www.coindesk.com/bitcoin-eyes-10k-but-charts-hint-at-bull-trap-potential/
Coen Olde Bijvank 8 maanden geleden geplaatst
Het heeft gewoon wat tijd nodig.. het is nog redelijk het 'wilde westen' vind ik dan. 
reactie op @coenoldebijvank:
Leon Roele Coen, ik zie dat je de links hebt omgezet in tekst. Excuus dat ik het niet zelf heb gedaan. Volgende keer beter. Bedankt daarvoor...
8 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank geen probleem topper, leuk dat je even een reactie plaats. Vaak als ik het een paar keer herstel.. dan doen mensen het zelf ook wel.. of ze schrijven vaak zelf nog even een kleine introductie.

Geen excuus hoor :)
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Huub Aerts 8 maanden geleden geplaatst
https://pbs.twimg.com/media/DYagxaIUMAIo_ly.jpg
Huub Aerts 8 maanden geleden geplaatst
Hij is vreemd, maar wel goed!
reactie op @huubaerts:
Coen Olde Bijvank Er zijn wel meer vreemde mensen, haha :). Waarom vind jij hem goed Huub?
8 maanden geleden

Beantwoorden

Huub Aerts Hij legt op een duidelijke manier uit wat zijn verwachtingen zijn. De technische analyses zijn in begrijpelijke taal, verwachtingen (bears and bulls) en support niveaus komen vaak uit.
Zijn verwachtingen 5u geleden;
55 EMA Strategy;
100% considered downtrend.
First support $8070
Second support $7900-7930
If we break the above support ; count on falling to $7665 range, ben beniewd.
In ieder geval nog geen buy moment nu !
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Guy Schellekens 8 maanden geleden geplaatst
Voor mij persoonlijk is het op het ogenblik nog een markt die aan het zoeken is.

Een markt die nog matuur moet worden.

Nu is het nog een teveel aan kluwen en zoeken naar wat effectief kan werken:
- Géén, een beetje of veel regularisatie ?
- Transparantie of in een (half) donkere schemering blijven ?
- Hoe gaan overheden hierin zich opstellen ?
- Hoe gaat de financiële wereld er uiteindelijk mee omgaan - afkerig blijven of omarmen ? 

Crypto-wereld wordt in zijn geheel nog teveel in een slecht daglicht gesteld (crimineel).
Alhoewel men toch niet meer kan ontkennen dat de blokchain-technologie voor een enorme boost kan zorgen in de fintechwereld, enz...

En zo zijn er op het ogenblik wel nog een aantal delicate vragen.

Daarom dat dit voor het moment een zéér volatiele markt blijft.

En wat de Bitcoin zelf betreft (op lange termijn) is mijn menig hiervoor dat de munt misschien hier zelf het grote slachtoffer van kan worden (te grote energiekosten - te complexe berekeningen, veel te lange transactietijden).

Dit is zo'n een beetje in het kort mijn visie.

Het ga jullie goed,
Guy
Leon Roele 8 maanden geleden geplaatst
Deze Koreaan volg ik al een tijdje en hij heeft het de hele maand al goed?? Zijn dal ligt nu rond 7200$

https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/o0R9ZTt2-Bears-About-to-Drag-Bulls-Down-in-the-Mud-Next-Stop-7-200-USD/

Huub Aerts 8 maanden geleden geplaatst
Lijkt of die Koreaan gelijk heeft!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 March 2018 om 09:14
Aantal lezers 53
Aantal reacties 11