Xrp betrouwbaar?

Laatste reactie 18/09/2019 23:56 door Coen
· Markeren als ongelezen
Denniz H 4 maanden geleden geplaatst
Ik heb al sinds 2017 xrp op hodl omdat ik er over getipt werd door Een vrij betrouwbaar persoon, sinds die tijd is die 1 keer heel erg gestegen ( december 2017 ) daarna eigenlijk of gezakt of n beetje t zelfde gebleven. Wat denken jullie er van ?
Linschoten 1990 4 maanden geleden geplaatst
Er zijn een hoop mensen fan van XRP, maar ook heel veel anti. Dit anti komt doordat Ripple (de moeder maatschappij van XRP) niet decentraal is, en de blockchain heeft juist een decentrale functie.

Zelf ben ik wel groot fan van XRP, het heeft mij al mooie winsten opgeleverd en het concept van Ripple is gewoon goed en ze hebben een grote voorsprong op concurrenten. Ik zie de waarde nog wel stijgen in de toekomst :)
reactie op @linschoten1990:
Denniz H Ik snap dat dit volledig op eigen visie gebaseerd is, maar wat denk jij wat er met de koers gebeurd tussen nu en het einde van het jaar ?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Roy van K. 3 maanden geleden geplaatst
Hoi Denniz, 
Ikzelf ben ook een groot liefhebber van XRP, en voel me geroepen om een reactie te geven.
Ik denk dat XRP zeker een goede investering is. Op dit moment is Xrapid live, maar wordt door slechts 20 van de 200 klanten van Ripple gebruikt. Het staat dus echt nog in de kinderschoenen en wacht nog op adoptie.

Echter heeft XRP wel een Escrow waar nog heel veel XRP in zit opgesloten. (Volgens mij ongeveer 55 mjljard) Elke maand wordt er 1 miljard XRP de markt gebracht door Ripple. Hou er daarom rekening mee dat er de komende 5 jaar nog veel XRP op de markt bij komt, en dat een prijsstijging niet vanzelfsprekend is.

Indien je je belegde geld niet nodig hebt en het een investering is van 5 jaar of langer, denk ik zeker dat het rendabel gaat worden. Zorg er wel voor dat het veilig staat opgeslagen in een offline wallet. (Nano ledger) 

Groeten,
Roy

Jesse de W 3 maanden geleden geplaatst
Heb je ook naar de prijs van andere altcoins gekeken? Die hebben het misschien nog wel slechter gedaan. Enige wat je kan doen is nog langer hodlen, weet niet tegen welke prijs je gekocht hebt? En anders verkoop je volgende keer wel als die veel stijgt mag ik hopen.  Je kan sowieso als je wil nu bijkopen, is je gemiddelde inkoop prijs lager en heb je sneller winst. Ikzelf denk dat xrp dit jaar nog wel een dollar kan halen, afhankelijk van het sentiment rond crypto wellicht nog meer. Maar verwacht niet zo snel weer een 3 dollar of meer. 
reactie op @jessedew:
Denniz H Heb nu 3,6k xrp voor de gemiddelde prijs van 0,34 en leg elke maand wat opzei indien mogenlijk om weer meer er bij te voegen
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jesse de W Heb je alleen XRP? Anders zou ik je aanraden ook tenminste  wat bitcoin te bezitten.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank @dennizh inderdaad wat Jesse zegt, nooit op 1 paard wedden.. mits je natuurlijk 100% Bitcoin fanaat bent :)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Denniz H ik heb aankomende tijd niet superveel geld ter be schikking dus wil ik het kleine beetje wat ik heb investeren in xrp omdat ik daar van al gezien heb welke potentie t kan hebben.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Goed toch, al die beetjes die investeert, in dit geval XRP kunnen ook groot worden. Maar veel geduld is een vereiste.
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Coen Olde Bijvank 3 maanden geleden geplaatst
Je kan inderdaad Dollar cost average toepassen: https://forum.coingids.nl/conversations/wat-is-dollar-cost-averaging

Wanneer je XRP verkoopt dan heb je verlies zeg ik altijd.

zelf geen fan van XRP om het niet decentraal is maar centraal. Maar dat is mijn ongezouten mening :)

waarom je wel in XRP-RIPPLE moet investeren volgens @jamieelderenbos

https://forum.coingids.nl/conversations/waarom-investeren-in-ripple-xrp
Denniz H 3 maanden geleden geplaatst
Iemand die een speculatie over eind 2019 wilt geven onderbouwd met zijn visie er op ? Ik weet dat het heel erg onvoorspelbaar is maar ieder zn visie is leuk om te lezen
reactie op @dennizh:
Roy van K. Hoi Denniz, 

Dat is een erg lastige vraag. Mijn mening is dat alles afhangt en draait om de adoptie en regulatie van crypto. Zoals je misschien wel weet gaat SBI vandaag live, wat er voor zorgt dat er weer veel nieuwe gebruikers bijkomen in Japan. USA zit nog in de knoop hoe ze de cryptos moeten reguleren. Maar ze moeten snel zijn, want andere landen pakken anders een voorsprong.

Juist omdat er haast bij geboden is denk ik dat het komende half jaar erg leuk kan worden. Ook de halving van Bitcoin zit er aan te komen waar weer zorgt voor de nodige FOMO. Het zou mij niet verbazen als we binnen een korte tijd een prijs zien tussen €0.80 en € 1.20 per XRP. Ripple heeft al aangegeven in het Q2 rapport dat ze minder over de counter gaan verkopen, en meer op de openbare markt. Dit betekend dat de prijs ook langzaam zal stijgen. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Denniz H Leuk om te lezen dat je er ook een beetje de zelfde verwachtingen heb als mij. Ik dacht ook richting eind van 2019 ongeveer op opbouwend rustig eindstand : 1€ we gaan het mee maken hahaha ! Zo blijft het wel lekker spannend. Ik weet niet of jij xrp bezitter bent maar ga jij dan verkopen. En weer terug kopen als die zakt of blijf je ze houden ?
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Roy van K. 3 maanden geleden geplaatst
Ik ben een XRP whale haha:) ... 
Neehoor grapje. Ik heb wel aardig gehamsterd, maar eigenlijk ben ik niet van plan om ze onder de € 3,- te verkopen
reactie op @royvank:
Coen Olde Bijvank goede zaak toch, als dat je streven is, lekker blijven zitten zou ik zeggen :)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Danny Verhoeven 3 maanden geleden geplaatst
Vooral je eigen research doen, maar XRP heeft zeker een use case, en wordt ook daadwerkelijk gebruikt. Iets wat je nog niet van veel crypto projecten kan zeggen. Alles hangt nog een beetje samen met elkaar, en zal (hopelijk) in de toekomst een aparte waarde gaan krijgen.
reactie op @dannyverhoeven:
Coen Olde Bijvank XRP heeft zeker een use case maar is niet decentraal wat juist naar mijn inziens heel belangrijk is.

Uiteraard je eigen research doen, het allerbelangrijkste nog wel, weet je in ieder geval waarin je investeert en loop je niet als kip zonder kop iedereen achterna. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Danny Verhoeven Ben er wel achter dat 100% decentraal niet bestaat. Ook bij Bitcoin niet. Natuurlijk wel veel decentraler dan xrp. Die doen hun best om het decentraal te maken. Ze roepen dat het kan bestaan zonder Ripple, maar wat is de use case dan nog? Het is juist Ripple die ervoor zorgt dat XRP gebruikt word.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Ripple doet het op zich wel goed, alleen ze 'moeten' een keer stoppen met XRP uitgeven.. die drukt de koers alleen maar. (zelf geen Ripple coins)

Bitcoin niet decentraal?
Decentralization. Bitcoin does not have a central authority and the bitcoin network is decentralized: There is no central server; the bitcoin network is peer-to-peer. There is no central storage; the bitcoin ledger is distributed. The ledger is public; anybody can store it on their computer.


3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Denniz H 3 maanden geleden geplaatst
Alweer n tijdje in gekakt...
reactie op @dennizh:
Coen Olde Bijvank Klopt en of XRP op korte termijn nog gaat stijgen.. ik vraag het mij af..

Ik handel nu alleen maar op Bitcoin en Altcoins en deze vergelijk ik met de koers..

Bitcoin omhoog.. (ook kijkend naar de RSI / MACD) dan gaan tegenwoordig Altcoins weer naar beneden.. dit gaat nu al maanden zo.. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Denniz H 3 maanden geleden geplaatst
Afgelopen 24 uur gezakt met 12.7% wauw zo laag is die dit jaar nog nooit geweest 😅
reactie op @dennizh:
Coen Olde Bijvank En het kan nog wel lager, XRP heeft een enorme market cap.. daar kan gerust nog een paar miljard van af :)

Ik heb altijd geleerd, als je denkt dat het niet lager kan, gaat het nog lager, haha :)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Denniz H 2 maanden geleden geplaatst
wat een drama met xrp voor nu @ 0,23 cent ....
reactie op @dennizh:
Coen Olde Bijvank vandaag ging XRP toch weer lekker!

zelf geen coins in Ripple..

Maar hoop altijd voor iedereen winsten ;) elke dag weer opnieuw :)
1 maand geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 July 2019 om 07:18
Aantal lezers 30
Aantal reacties 26